KONTAKTI

KONTAKTO KLUBIN

Ky është kontakti i Zyrës sonë Qendrore në lidhje me Klubin, Biletat, Dyqanin tonë dhe Mediat.

PYETJE

Ne do të kontaktojmë pasi të na dërgoni mesazh, mos u shqetësoni se ne i ruajmë detajet e kontaktit tuaj.


ZYRA QENDRORE

Adresa

Rr. Skenderbeu
Lipjan 14000
Republika e Kosovës


Telefoni

+383 49 603 523
+383 44 774 012


Orari i punës

MON - SAT        09:00 - 16:00
SUNDAY              We Closed


DYQANI YNË

Adresa

Rr. Skenderbeu
Lipjan 14000
Republika e Kosovës


Telefoni

+383 49 603 523
+383 44 774 012


Orari i punës

MON - SAT        09:00 - 16:00
SUNDAY              We Closed